IMPRINT

Informatie volgens § 5 TMG:

 

 

HorseTelex resultaten

 

 

Een bedrijf van: 

HorseTelex BV

Tolweg 20

3851 SK Ermelo

Nederland

 

 

Management:

W.T. Sprey

D.W.H. Rosie

Telefoon: +31 341 564970

Fax: +31 341 495006

 

 

info@horsetelex.com 

 

 

BTW-nummer / BTW.nr / USt-IdNr.: NL818 447 229 B01

 

 

KvK / Kamer van Koophandel 08163747

 

 

Verantwoordelijk voor de inhoud: Dirk Willem Rosie en Wim Sprey

 

 

Handelsmerken:

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken op deze website beschermd door het merkenrecht. Dit geldt met name voor handelsmerken van derden en bedrijfslogo's.

 

 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 lid 1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onverlet. Deze aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Als wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

 

Copyright

De door de beheerders van de site op deze pagina's gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Nederlandse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

 

Gegevensbescherming

In de regel is het mogelijk onze website te gebruiken zonder persoonsgegevens te verstrekken. Voor zover op onze pagina's persoonlijke gegevens (bijv. naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit voor zover mogelijk altijd op vrijwillige basis. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij wijzen erop dat gegevensoverdracht op het internet (bv. communicatie per e-mail) veiligheidslacunes kan vertonen. Volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk. Het gebruik van in het kader van de impressumplicht gepubliceerde contactgegevens door derden voor het toezenden van niet uitdrukkelijk aangevraagde reclame en informatiemateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk verboden. De beheerders van deze pagina's behouden zich uitdrukkelijk het recht voor juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde toezending van reclame-informatie, bijvoorbeeld via spam-mails.


Geodata verstrekt door www.geonames.org


Deze pagina's worden technisch onderhouden door:

KPro Software GmbH
Kevin Neumeyer en Philip Rogge
Dortmunder Str. 34
28199 Bremen
Telefoon: +49 421 - 40 890 450
E-mail: info@kpro-software.de