OVER ONS

HorseTelex Results is een service van HorseTelex.

Medewerkers van HorseTelex voeren dagelijks alle uitslagen in van alle FEI-wedstrijden van over de hele wereld. In het springen vanaf 1.30 m (Young Horses vanaf 1.20 m), in dressuur vanaf Prix st Georges, in eventing vanaf 3*.

Op dezelfde wijze houdt HorseTelex ook alle uitslagen bij van nationale Noord-Amerikaanse wedstrijden, voor zover traceerbaar.

De uitslagen verschijnen gratis op www.horsetelexresults.nl. Ook op de pedigreepagina van het betreffende paard zijn alle uitslagen gratis te bekijken.Uit deze dagelijkse stroom van sport- en fokkerij-informatie ontwikkelt HorseTelex enkele betaalde services:

  1. ISV/IPV-wereldranglijsten

Aan elke ronde van een paard wordt een bepaalde waarde toegekend. Hierdoor ontstaat een superactuele, wekelijks wijzigende wereldranglijst voor spring- en dressuurpaarden, de ISV (International Sport Value) ranglijst.

De sportpaarden verdienen met hun ISV punten voor hun vaders, moeders, moedervaders en stamboeken, de IPV (International Progeny Value). Vaders worden ingedeeld op basis van de leeftijd van hun nakomelingen, moeders op basis van het aantal nakomelingen dat actief is in de internationale sport.

Het raadplegen van de zeer informatieve ISV- en IPV-wereldranglijsten is voorbehouden aan TOP-leden van HorseTelex.  1. Alerts

TOP-leden van HorseTelex kunnen oneindig veel sportpaarden op een alertlijst plaatsen. Zodra één van deze paarden ergens in de wereld actief is in een door HorseTelex gevolgde rubriek, ontvangt u een email met informatie over de geleverde prestatie.